Februar - Månedens Favoritter!
I morgen er det allerede 1. mars, og februarmåneden har bare fløyet forbi. Tenk at det snart er vår!

I forbindelse av månedsskiftet, så tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om det som var mine favorittprodukter i februar.
Denne måneden har jeg faktisk ikke brukt så mye sminke i hverdagene. Det har vært en veldig hektisk måned for meg. Har flyttet inn i min egen leilighet, pusset opp, skrudd sammen møbler og alt annet som hører med.

Jeg har klart å ta frem sminkekosten en gang i blant, det er jo viktig å komme seg ut litt og være sosial også! Så forfriskende det er å pynte seg når det er lenge siden sist.

Nok fjas! Her er de produktene jeg har brukt mest denne måneden, og som jeg er veldig fornøyd med.

 

 


Max Factor - Whipped Creme Foundation i fargen "50 natural".

Åh, som jeg elsker denne her! Jeg sliter veldig med tørr hud pga. stoffskifteproblemer, og har som regel vanskeligheter med å finne en foundation som sitter pent på. De fleste foundatione jeg har prøvd, setter seg ikke ordentlig inn i huden, og klamrer seg heller fast til de tørreste partiene i ansiktet mitt. Enkelte ganger har jeg bare blitt så møkkalei, at jeg ikke en gang gidder å prøve å legge foundation.

I begynnelsen var jeg svært skeptisk til denne. Den påstår at den fukter huden dagen lang. Gud, hvor mange ganger har man ikke hørt det før?
Da jeg prøvde denne første gangen ble jeg veldig positivt overrasket. Den satt faktisk fint på den stakkars tørre huden min. Jeg tenkte at, pytt, dette ser sikkert helt jævlig ut etter to-tre timer. Men, neida! Den satt søren meg like fint! Hvis jeg påfører pudder over foundationen, så ser det fortsatt like bra ut!

Dette er en meget sterk favoritt denne måneden, og helt klart et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen. Den føles lett på huden, men dekker samtidig ganske bra. Stjerne i boka, Max Factor!

 

 
TheBalm - Mary-Lou Manizer

Dette er den highlighteren jeg bruker så å si hver dag. Dette er et meget kjent og populært produkt, og jeg skjønner godt hvorfor.
Highlighteren har en perfekt nøyanse, og ser veldig naturlig ut.  Jeg bruker den mest for å fremheve kinnbena, og iblant så bruker jeg den for å lysne opp øyenkroken.

 

 


GOSH - Velvet Touch Lipstick

Dette må vel være månedens leppeprodukt! Fargen er så utrolig fin, minner meg om vår og sommer! Den sitter godt og er veldig pigmentert. Kommer nok til å kjøpe flere av fargene etterhvert. Om du er nyrsgjerrig, kan du lese mer om den her.

 

 Sleek - iDevine Storm Palette

Dette er vel den øyenskyggepaletten jeg har brukt mest denne måneden. Den er kjempekjekk! Det er et godt utvalg av farger, både matte og med shimmer. Alle fargene kan kombineres sammen, og man kan skape alle slags look'er med den. Til hverdags og fest!
Det jeg liker best ved den er at den har alt man trenger. Jeg trenger ikke rote i samlingen for å finne en farge til f.eks globalen - Noe som sparer meg mye tid. Fargene er også veldig godt pigmentert, og så koster ikke paletten skjorta heller. Må prøves!

 

Håper dere alle har hatt en fin februrarmåned!
Hvilke produkter har dere brukt mest?

 

#sminke #makeup #makeupjunkiie #makeupjunkie #skjønnhet #februar #favoritter #favoritt #månedens #månedensfavoritter #februarfavoritter #maxfactor #foundation #thebalm #highlighter #marylouminizer #gosh #lipstick #leppestift #rosa #korall #pink #sleek #idevine #storm #stormpalette #sleekcosmetics #øyenskygge #palett #palette 

2 kommentarer

morogdatterhobbyglede

27.03.2014 kl.23:11

Hvor kjøper du din sleek-palette?

Jeg kjøpte noe billig sminke i syden engang og ante ikke noe om pris eller noe,

men la merke til de gode pigmentene.

Husker godt at det var dette merke :)

Så leste jeg på nett at disse palettene var ganske populære.

Min palett er kastet for lengst - men kanskje jeg skal kjøpe meg en ny? :)

MakeupJunkiie

20.05.2015 kl.12:01

morogdatterhobbyglede: Beklager skammelig sent svar! Har ikke vært aktiv på en stund.
Sleek er veldig bra. Man får mye for pengene. Anbefales virkelig!
Jeg har kjøpt mine paletter herifra; http://www.sleekmakeup.com/

Skriv en ny kommentar

MakeupJunkiie

MakeupJunkiie

24, Drammen

Over gjennomsnittet interessert i alt som har med sminke å gjøre! :)

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits